Diamond Cocoon Experience

El tractament de les estrelles

Els artistes, actors i celebrities tenen vides estimulants però atrafegades i això es nota a la seva pell. Ara Natura Bissé t'acosta el tractament de les alfombres vermelles perque mostris la teva millor versió.

El secret és desintoxicar, enfortir i hidratar la pell en profunditat però de manera que els efectes de la pol·lució moderna quedin revertits i resplendeixis de vida. Com? Amb poderosos ingredients aplicats amb envolvents tècniques de massatge per obtenir un cutis radiant i vibrant de salut i bellesa mitjançant 3 passos: 

1. ALLIBERAR: Et protegim de la pol·lució eliminant toxines, contaminants i impureses a través d'un ritual de neteja prebiótica intensiva a base de carbó actiu. T'encantarà!

2. ENFORTIR: Per millorar el cutis des de l'interior utilitzem un superconcentrat prebiòtic i una mascareta de bàlsam aplicada amb un massatge amb jades blancs. Radiant! 

3. BLINDAR: L'últim pas és un vel invisible que protegeix de les partícules contaminants i que aporta una potent acció d'antiradicals lliures. Una armadura invisible!

Com una glopada d'aire pur, Diamond Cocoon Experience en tan sols 60 minuts et permetrà lluir una pell de cine i gaudir d'una extraordinària experiència.  

Compartir